Quick Answer: How Many Hours Is 7 30am 4 00pm?

How many hours is 7 30 am to 6pm?

From 6pm to 7:30pm is 1hr 30min..

How do I add up work hours and pay?

You do this by dividing the minutes worked by 60. You then have the hours and minutes in numerical form, which you can multiply by the wage rate. For example, if your employee works 38 hours and 27 minutes this week, you divide 27 by 60. This gives you 0.45, for a total of 38.45 hours.

How many hours is 7 30am to 5pm?

The answer is 9 or 9.5 hours. 7.30 am to 5 pm ; how many hrs ?

How long is 7 30am to 12 00pm?

A 24 hour clock eliminates this repeating of 1 to 12. 5 hours! How many hours is 7:30 am to 3:30 pm?

How many hours is 2pm to 9pm?

7 hoursThere are 7 hours from 2pm to 9pm.

How many hours is 12pm to 5pm?

5 hoursHow many hours from 12pm to 5pm? There are 5 hours from 12pm to 5pm.

How many hours is 7am to 5pm?

It is 9 hours and 30 minutes.

How many hours is 7am to 4pm?

1600 on a 24 hour clock (much used in the military) is the same as 4:00 http://PM.So from 7 AM to 4 PM is 9 hours. from (7) to up to (16) is (9), if (16) completely in it then it becomes (10).

How do you calculate pay and hours?

You do this by dividing the minutes worked by 60. You then have the hours and minutes in numerical form, which you can multiply by the wage rate. For example, if your employee works 38 hours and 27 minutes this week, you divide 27 by 60.

How many hours is 7 30am to 3pm?

If you leave them at 7AM and pick them up at 3PM then the question is how many hours is 7AM to 3PM and the answer is eight hours (15-7 = 8). Here are some more examples of calculating how many hours are between two specified points in time.

How many hours is 10pm to 7am?

9 hoursThere are 9 hours from 10pm to 7am.

How many hours is 9am to 6pm?

9 hoursHow many hours from 9am to 6pm? There are 9 hours from 9am to 6pm.

How many hours is 7 30am to 7pm?

12 hours. Same 12-hour time numbers with different AM/PM = Difference of 12 hours.

What time will it be in 45 minutes?

2 hours is 2 hours * (1 hour/ 1 hour) = 2 hours. 45 minutes is 45 minutes * (1 hour / 60 minutes) = 45/60 hours = 0.75 hours.

How many hours is 9am to 9pm?

12 hoursThere are 12 hours from 9pm to 9am.

How many hours make you full time?

How Many Hours Is Considered Full-Time? Short answer: Full-time employment is usually considered between 30-40 hours a week, while part-time employment is usually less than 30 hours a week.

How many hours is 9am to 5pm?

8 hourstotal = 8 hours . 5pm can be written as 17:00, and 9am as 9:00. 17:00–9:00=8:00, which can be written as 8am. 8 hrs.

How many hours is 8am to 4 pm?

Answer 8 hours. By the 24 hour clock, 8AM is 08:00, 4PM is 16:00. So there are 16 – 8 = 8 hours. so,the answer is 9 hours.